SARIMSAKLI VE PEYNİRLİ FIRINDA EKMEK DİLİMLERİ

Kahvaltılarıız için süper bir lezzet hem pratik hem çok lezzetli görünüyor, ramazan içinde hem sahur hemde iftarlar için tercih edebileceğiniz pratik bir lezzet.

Resim ve tarifn orjinali :FOODNETWORK

 

-tereyağı,peynirler,maydonozu karıştırıp dilimlenmiş ekmeklerin üzerine sürüp tepsinize dizin ve önceden ısıtılmış fırınınızda 15 dk pişirin..

– 4 çorba kaşığ tereyağı oda sıcaklığı
-2 diş sarımsak, parçalanmış ve doğranmış
-6 yk dilediğiniz çeşitlerde peynirler
-2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
-1 büyük baget ; dilimleyin

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s