İngiliz Scone Tarifi

 

d8f637b6688b7228c1ca5b5e42757188

100gr un

25gr pudra şekeri
Bir tutam tuz
25gr tuzsuz tereyağı
3 yemek kaşığı süt, artı üzerine sürmek için
reçel
krema
pudra şekeri

1. Fırını 220 ° C de ısıtın

2. bir kaseye un, şeker ve tuz eleyin içine tereyağını ekleyip parmak uçlarınızla karştırmaya başlayın ve sütü ekleyin

3. unlanmış tahta üzerinde yaklaşık 1.5cm kalınlığında açın ve 2.5cm kesici ile kesip tepsinize dizin

4. üzerlerine süt sürüp fırına verin . 8 ila 10 dakika da hazır..

Soğuduktan sonra reçel ve krema ile servis edin..

kaynak:Hello magazine

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s